Siirry sisältöön

Työnäytteet

Työnäytteitä

GidiUp & Retta

Pohjoismaiden suurin kiinteistöalan asiantuntija Retta Group on valinnut meidät digimarkkinoinnin kumppaniksi. Kehitämme jatkuvasti kanavia, kohderyhmiä ja kampanjoita Rettan kolmelle liiketoiminta-alueelle: isännöinnille, kiinteistöjohtamiselle ja asuntovuokraukselle.
Lue lisää GidiUpista ja Rettasta

GidiUp & Myllyn Paras

Myllyn Paras on makaronilaatikon suurlähettiläs ja Suomen johtava pastatuotteiden brändi. Kotimaisuus ja kuluttajan arjen ymmärrys ovat Myllyn Parhaan brändin ytimessä. Gidin lisäarvo tässä yhtälössä on tavoittaa juuri oikeat kohderyhmät ja sitouttaa heidät näihin asiakkaan arvoihin. Toteutamme mainontaa YouTubessa, Instagramissa ja Facebookissa ja teemme mediayhteistyötä television puolelle.
Lue lisää GidiUpista ja Myllyn Parhaasta

GidiUp & Burger King

Suomen suosituimpiin hampurilaisketjuihin kuuluvan Burger Kingin tavoitteena on jatkuvasti kehittää toimintaansa asiakaslähtöisemmäksi. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi suunnittelimme Burger Kingin verkkosivuston analytiikka- ja raportointiratkaisun.
Lue lisää GidiUpista ja Burger Kingista

GidiUp & Jalotofu

Jalotofu on kotimainen, luonnollisen kasviproteiinin pioneeri. Joustavan yhteistyömallimme keskiössä on jatkuva ja monikanavainen digimarkkinoinnin tekeminen.
Lue lisää GidiUpista ja Jalotofusta

Muita asiakkaitamme