Yksi luukku – konsernin kokoinen kumppanuus

Retta Group on Pohjoismaiden suurin kotien, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut toimija. Yhteistyömme alkoi isolla brändilanseerauksella, kun Realia uudistui Rettaksi keväällä 2022. Työ jatkuu pitkäjänteisenä ja monikanavaisena digimarkkinoinnin kumppanuutena.

Jatkuvaa näkyvyyttä kolmelle eri liiketoiminnalle

Toteutamme viikoittaisella tasolla kampanjoita ja jatkuvan näkyvyyden toimenpiteitä kolmelle liiketoiminta-alueelle: isännöinnille, kiinteistöjohtamiselle ja asuntovuokraukselle. 

Isossa kokonaisuudessa olemme asiakkaallemme erityisesti kanava- ja kohderyhmäsuunnittelun asiantuntijoita. 

Tätä teemme:

Palvelemme Rettaa Ida Fram Groupin vahvuudella

Rettan verkkopalvelun on rakentanut Into-Digital ja markkinoinnin luovasta suunnittelusta kaikkiin medioihin vastaa Ida Fram. Siksi voimme tarjota asiakkaalle kokonaisuuden, jossa kaikki markkinoinnin ja myynnin toimenpiteet tukevat koordinoidusti toisiaan.

Digimarkkinointi hoituu asiakkaallemme yhden luukun periaatteella. Sen mahdollistaa mutkaton yhteistyö meidän, asiakastiimien ja sisaryritystemme välillä.

Tiivistä yhteistyötä tulosten kehittämiseksi

Markkinoinnin tehoa mittaamme ja optimoimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan digimedian asiantuntijoiden kanssa. Seurantaa myös kehitetään jatkuvasti. Raportointikäytäntöjen lisäksi keskustelemme säännöllisesti kampanjoista, kanavista, tuloksista, asiakkaan tarpeista, uusista palveluista sekä mainonnan laskeutumissivujen ja niiden seurannan kehittämisestä.

Vaikutuitko?

Ota yhteyttä niin jutellaan!

Miten haluat yhteydenoton?