Siirry sisältöön

Hakukone­markkinointi

Suomessa tehdään päivittäin yli 30 miljoonaa Google-hakua. Googlessa, kuten myös muissa hakukoneissa, on siis merkittävästi potentiaalia kuluttajien sekä yritysten tavoittamiseen. Hakukonemarkkinointi iskee tähän potentiaaliin.

Hakukonemarkkinointi, eli search engine marketing (SEM), on kattotermi, joka sisältää kaikki hakukoneissa tapahtuvat markkinointitoimenpiteet. Nämä toimenpiteet voidaan jakaa kahteen kategoriaan: hakukoneoptimointiin (SEO) ja hakusanamainontaan (SEA). Hakukonemarkkinointi on kustannustehokasta ja iskee olemassa olevaan kysyntään, joten tuloksia markkinointitoimenpiteille saadaan tehokkaasti. Lisäksi näkyvyys Googlessa parantaa yrityksesi muistettavuutta ja tunnettuutta.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) sisältää ne toimenpiteet, joiden avulla parannetaan verkkosivuston, verkkokaupan tai verkkopalvelun löydettävyyttä hakukoneissa. Hakukoneoptimointi koostuu kolmesta osa-alueesta: verkkosivuston sisällön kehittämisestä, teknisestä optimoinnista ja linkkisuosion kasvattamisesta. Näiden toimenpiteiden tavoitteena on tarjota lukijalle hyödyllistä sisältöä, sekä kasvattaa sivustosi orgaanista sijoitusta Google-hauissa. Täältä pääset lukemaan lisää hakukoneoptimoinnista.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on reitti suoraan hakutulosten kärkeen. Se on Google-hakujen ohituskaista, joka tuo yrityksesi palvelut ja tuotteet suoraan potentiaalisten asiakkaiden silmien eteen orgaanisten hakutulosten yläpuolelle. Hakusanamainonnalla tavoitat tehokkaasti henkilöt, jotka ovat valmiina ostamaan tuotteitasi tai palveluitasi. Hakusanamainonnassa maksat vain klikkauksista. Täältä pääset lukemaan lisää hakusanamainonnasta.

Hakukonemarkkinoinnin asiakkaitamme

Me tunnemme Googlen

Meillä on vankka kokemus tuloksellisen hakukoneoptimoinnin sekä hakusanamainonnan toteuttamisesta. Optimoimme tekemistämme dataan pohjautuen ja voitkin olla varma, että kanssamme saavutat hakukonemarkkinoinnille asetetut tavoitteet.

Olemme Google Partner

GidiUp on Googlen sertifioima Partner-toimisto. Tämä tarkoittaa, että asiantuntijamme ovat Googlen tunnustamia ammattilaisia Google Ads -mainosjärjestelmän käytössä. Google Partneriksi pääseminen vaatii tarpeeksi suuren mainosbudjetin hallintaa, asiakkaiden liikevaihdon kasvattamista, vahvaa asiakashallintaa ja asiakasmäärän kasvattamista.

Kysy lisää hakukone­markkinoinnista!

Hakukonemarkkinointi avaa ovet uusille mahdollisuuksille verkkonäkyvyyden ja myynnin lisäämisessä. Jos haluat saada lisätietoja siitä, miten sivustosi saadaan hakutulosten kärkeen, ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin.

Miten haluat yhteydenoton?