Nyt mennään kovaa! GidiUp on uusi digimarkkinoinnin toimisto

Me olemme GidiUp, digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka tekee digikasvua. Yrityksenä olemme uusi, mutta tekijöinä jo konkareita. Olimme aiemmin Ida Framin digitiimi ja nyt omana yrityksenämme osa Ida Fram Groupia.

Käytämme digitaalisia kanavia ja työkaluja asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseen. Tarjoamme tuloksellisesti digitaalisen markkinoinnin ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen:

  • Ajattelemme luovasti, saadaksemme kohdeyleisönne osallistumaan ja sitoutumaan brändiinne.
  • Hyödynnämme vuorovaikutusta, eli seuraamme tarkasti kohdeyleisönne tuottamaa dataa, analysoimme ja optimoimme tekemistämme.
  • Mukaudumme nopeasti, sillä tehtävämme on yhdessä kanssanne kasvaa jatkuvasti kehittyvän digimarkkinoinnin kärjessä.
  • Toimimme notkeasti, jotta löydämme erilaisten asiakkaidemme kanssa tehokkaimmat ratkaisut kasvuun.

Toimarimme on Simo Räsänen. Simo on koulutukseltaan KTM ja hän on johtanut digitaalisen markkinoinnin liiketoimintaa Ida Fram Oy:ssä vuodesta 2019 alkaen. Simokin on aika fiiliksissä GidiUpista 😊.

”Meillä on huippujengi koossa ja tavoitteet korkealla. Lupaamme asiakkaillemme digikasvua ja tällä tiimillä voimme vain onnistua. Nyt mennään hitto vieköön kovaa!”

Apunamme ovat sisaryhtiöidemme Ida Framin ja Into-Digitalin huipputyypit. Ida on palvelualan yrityksien markkinointiin keskittynyt markkinointitoimisto ja Into-Digital tekee maan parhaat verkkopalvelut. Yhdessä olemme Ida Fram Group.

Toimistomme sijaitsee Kampissa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti. Tervetuloa kylään tai tavataan virtuaalisesti!

Terkuin

Simo, Emilia, Suvi, Nea, Jani, Anna ja Gidi

Lisätiedot

GidiUp Oy
Toimitusjohtaja
Simo Räsänen
simo.rasanen@gidiup.fi
+358 40 030 4558

Ida Fram Group Oy
Toimitusjohtaja
Panu Laaksonen
panu.laaksonen@idafram.fi
+358 40 517 7931

Ida Fram Group lyhyesti

Ida Fram Group Oy on vuonna 2002 perustettu verkkopalveluiden, markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi Ida Fram Oy, Into-Digital Oy ja GidiUp Oy. Ida Fram Groupin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 3,8 Meur ja konserni työllistää yhteensä 35 osaajaa Helsingissä ja Jyväskylässä.

Simo Räsänen

Toimitusjohtaja

+358 400 304 558
simo.rasanen@gidiup.fi

Simo Räsänen

Toimitusjohtaja

+358 400 304 558
simo.rasanen@gidiup.fi

Jaa artikkeli